Search
Close this search box.

Novosti

POZIV: Kako otići volontirati u inozemstvo?

Ako nakon srednje škole ili fakulteta razmišljaš uzeti “gap year” možda je volontiranje u sklopu Europskih snaga solidarnosti za tebe!     Pridruži nam se na događaju na kojem ćeš više saznati o mogućnosti volontiranja u sklopu Europskih snaga solidarnosti. Naši će ESC volonteri Amazonasa – Kristina, Theo i Paula ispričati svoje priče, objasniti ti proceduru i motivirati te da se odvaziš na volontiranje!   Interaktivno i zabavno predstavljanje održat će se u samom središtu Zagrebu, u ulici Pavla Radića 9, u prostoru Oaza Joyful Kitchen. Datum održavanja je srijeda 24.4.2024. od 18 do 19.30 sati.     *Radionica će biti

Saznaj više

POZIV: Kako otići volontirati u inozemstvo?

Ako nakon srednje škole ili fakulteta razmišljaš uzeti “gap year” možda je volontiranje u sklopu Europskih snaga solidarnosti za tebe!     Pridruži nam se na događaju na kojem ćeš više saznati o mogućnosti volontiranja u sklopu Europskih snaga solidarnosti. Naši će ESC volonteri Amazonasa – Kristina, Theo i Paula

Saznaj više

UPISI: Nova sezona jezika u Amazonasu!

Pomalo tradicionalno, listopad je mjesec za odluke o usvajanju novih znanja u Amazonasu! I ove godine možeš naučiti osnove stranog jezika ili unaprijediti znanje postojećeg.

Youth exchange ‘Fonker’ – LA RÉUNION

‘Fonker’ is an 8 days Erasmus+ youth exchange organized by Labi Collective. It will take place on La Reunion island, France, from 4th to 13th of December. The project will introduce different arts and body practices such as: capoiera, singing, dancing, instrumental practises.

Prijavi se na Erasmus+ trening ‘Art of life’

Cilj Erasmus+ treninga je prepoznati i ojačati osobne, profesionalne i socijalne snage sudionika/ica . Nakon toga, sudionici/e će biti upoznati/e s različitim tehnikama kako svjesno uživati u životu, kako biti otporniji na neugodne situacije i događaje, kako konstruktivno rješavati sukobe te će unaprijediti komunikacijske vještine.

Postani ESS mentor ili mentorica!

U okviru projekta Europskih snaga solidarnosti Amazonas će i ove godine ugostiti četvero mladih internacionalnih volontera i volonterki. Oni će provesti 11 mjeseci djelujući u našoj lokalnoj zajednici. Kako bi im boravak u Zagrebu i Hrvatskoj bio što ugodniji, tražimo mentore i mentorice ESS volontera/ki!

Pozdrav ljetu na Trešnjevci

Organiziramo još jedan ciklus besplatnih treninga i edukativnih radionica. 09. i 10. rujna, u Parku Stara Trešnjevka, održat će se ‘Pozdrav ljetu na Trešnjevci’.

UPISI: Nova sezona treninga počinje u rujnu!

Od rujna se ponovno vidimo u našoj dvorani na adresi Ljubljanica 7. Od 05. rujna počinju treninzi capoeire za odrasle (početna i napredna grupa) te jutarnji program – mobility.
0d 15. rujna kreću treninzi za djecu i to u čak tri grupe.