Novosti

Kreativna radionica za roditelje i djecu – Igre plesa iz božićne zemlje čudesa!

Dragi roditelji, pozivamo vas da sudjelujete u kreativnoj radionici za vas i vaše dijete – Igre plesa iz božićne zemlje čudesa! Radionica je zamišljena kao kreativno i zabavno provođenje slobodnog vremena te je usmjerena poticanju obiteljskog zajedništva kroz igre, kretanje, ples i božićnu glazbu koje ćete moći isprobati s vašim djetetom/djecom. Na radionicu dođite u udobnoj odjeći kako bi ste se vi i vaše dijete mogli slobodno kretati.  Zabaviti ćemo se osmišljavanjem plesnih pokreta, igranjem igre s gumom te drugim aktivnostima usmjerenima na pokret uz razgovor o važnosti međusobnog slušanja, povjerenja i prihvaćanja tuđih osjećaja i perspektiva. Radionicu će voditi

Saznaj više

NOVI PROGRAM: Capoeira za djecu i roditelje

Kroz zajednički trening, capoeira osnažuje vaše odnose, čini ih čvršćim i zdravijim. Kroz nju radite i na međusobnom povjerenju te podižete kvalitetu obiteljskog života.

So what is Spring on Trešnjevka?

With the arrival of sunny days, Amazonas organized an outside festival „Spring on Trešnjevka“ from the 4th to the 14th of April. These 10 days were filled with a multitude of workshops organized by either us volunteers or Amazonas trainers. The goal of this festival was to offer open classes for people to join and participate in the regular activities.

Batizado & Troca de Corda za djecu

Najveći godišnji capoeira event za djecu, ceremonija dodjele pojaseva (batizado – u prijevodu krštenje) ili promjene pojasa (troca de corda) održat će se 30. travnja u OŠ A. Cesarca, s početkom u 14:00 sati.

Objavljen priručnik ‘Move to grow’

Radi se o priručniku koji sadrži različite aktivnosti sa sportskim elementima namijenjene razvoju socijalnih vještina kod mladih, posebice onih sa smanjenim mogućnostima.

Prijavi se na Erasmus+ razmjenu mladih ‘Your impact’

Kroz sudjelovanje na razmjeni mladih ćeš naučiti više o društvenom poduzetništvu, informirati se o ulozi koju poslovni sektor može imati u rješavanju društvenih problema, naučit ćeš identificirati probleme u lokalnoj zajednici te ćeš naučiti kako kreirati plan intervencije – u rješavanju problema zajednice.