Novosti

Kreativna radionica za roditelje i djecu – Igre plesa iz božićne zemlje čudesa!

Kreativna radionica za roditelje i djecu – Igre plesa iz božićne zemlje čudesa! Dragi roditelji, pozivamo vas da sudjelujete u kreativnoj radionici za vas i vaše dijete – Igre plesa iz božićne zemlje čudesa! Radionica je zamišljena kao kreativno i zabavno provođenje slobodnog vremena te je usmjerena poticanju obiteljskog zajedništva kroz igre, kretanje, ples i božićnu glazbu koje ćete moći isprobati s vašim djetetom/djecom. Na radionicu dođite u udobnoj odjeći kako bi ste se vi i vaše dijete mogli slobodno kretati.  Zabaviti ćemo se osmišljavanjem plesnih pokreta, igranjem igre s gumom te drugim aktivnostima usmjerenima na pokret uz razgovor o

Saznaj više

Radionica: Flex and Relax

Naglasak radionice će biti na svakodnevnim benefitima fleksibilnijeg tijela, korisnosti fleksibilnosti u praktičnim životnim situacijama te prevenciji ozljeda.

Izradite svog uskrsnog zeku i ponesite ga doma!

Na radionici ćemo se zabaviti igrom s balonima i igrom pogodi tko sam uz uskrsne motive. Nakon igara, s različitim kreativnim materijalima izrađivat ćemo uskrsnog zeku uz vodstvo naše voditeljice Lucije.

Batizado & Troca de Corda u travnju!

Batizado & Troca de corda je najveći događaj u svijetu capoeire. Za svakog capoeirista, ulazak u rodu s iskusnijim capoeiristima pred Majstorom i brojnom publikom je priličan izazov.

Prijavi se na napredni španjolski!

Od 20. travnja krećemo s naprednim radionicama španjolskog jezika. Ciklus će trajati osam tjedana, a radionice će se održavati jednom tjedno, četvrtkom od 16:30 do 18:00 sati u Udruzi Amazonas, Ljubljanica 7.

Budi i ti dio Erasmus+ programa!

Ako želiš saznati kako besplatno putovati, a pritom upoznati mlade iz drugih EU zemalja i učiti nove vještine, prijavi se na ZOOMinar o Erasmus+ programu!