Edukacija: Jezik koji čini razliku

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Nove edukacije u svibnju! Priključite nam se u Zagrebu, Rijeci ili ONLINE.

Edukacija je usmjerena na osvještavanje jezičnih obrazaca koje koristimo u komunikaciji i načinu na koji oni mogu utjecati na sugovornika/icu.

Koje su to riječi ili obrasci koje djeluju motivirajuće, a koje izazivaju otpor? Kako isti sadržaj možemo izgovoriti na način da zainteresiramo sugovornika/icu i da izazovemo negativnu reakciju? Koje su to “snažne” riječi, a koje imaju skrivenu poruku neuspjeha? Što znači pozitivna komunikacija i što je jezik utjecaja?

Edukacija odgovara na postavljena pitanja, sastoji se od teorijskog dijela, praktičnih primjera i vježbi. Teorija djelomično proizlazi iz jezičnih koncepata Neuro lingvističkog programiranja (NLP), a praktično iskustveni dio prilagođen je primjeni u radu u okviru škola, prvenstveno s roditeljima, ali i s djecom, suradnicima i u svakodnevnom životu. Primjerena za stručne suradnike/ice, učitelje/ice i sve pojedince/ke koji/e rade s ljudima.

Edukaciju vodi Tena Kostanjšek, socijalna pedagoginja i NLP praktičarka. Broj sudionika/ica ograničen je na maksimalno 15, kako bi se osigurala mogućnost praktičnog rada i rada na primjerima sudionika/ica.

Što su rekli/e polaznici/e edukacija:

  • Fantastično i jako korisno i mislim da ću u bliskoj budućnosti dosta toga moći iskoristiti.
  • Konkretni primjeri, iskoristivi u praksi, povezani sa životom i mogućim aktualnim izazovima.
  • Prezadovoljna sam edukacijom, primjerima, vježbama te bih svakako voljela sudjelovati u još ovakvih radionica.
  • Cijela edukacija mi je bila iznimno korisna i zanimljiva. Osvještavanje utjecaja riječi i poruke koju one prenose, učenje alternativnih oblika pojedinih riječi (kako prenijeti istu poruku drugim riječima).

Termini u svibnju:

Zagreb: 4. svibnja od 9:00 do 13:00 sati, Amazonas, Ljubljanica 7 (hibridni oblik, moguće sudjelovanje online ili uživo)

Rijeka: 5. svibnja od 13:00 do 17:00 sati, OŠ Podmurvice, Podmurvice 6

Cijena: 300,00 kn

Prijava putem poveznice: https://cutt.ly/VhaFLyL (nakon prijave, mailom ćete dobiti podatke za uplatu kotizacije)

Za dodatna pitanja javite se na info@amazonas.hr