Edukacija: Jezik koji čini razliku

Novi termin edukacije je četvrtak, 30. studenog, od 09:00 do 12:30 sati, u prostoru Udruge Amazonas, Ljubljanica 7.

Edukacija je usmjerena na osvještavanje jezičnih obrazaca koje koristimo u komunikaciji i načinu na koji oni mogu utjecati na sugovornika/icu.

Koje su to riječi ili obrasci koje djeluju motivirajuće, a koje izazivaju otpor? Kako isti sadržaj možemo izgovoriti na način da zainteresiramo sugovornika/icu i da izazovemo negativnu reakciju? Koje su to “snažne” riječi, a koje imaju skrivenu poruku neuspjeha? Što znači pozitivna komunikacija i što je jezik utjecaja?

Edukacija odgovara na postavljena pitanja, sastoji se od teorijskog dijela, praktičnih primjera i vježbi. Teorija djelomično proizlazi iz jezičnih koncepata Neuro lingvističkog programiranja (NLP), a praktično iskustveni dio prilagođen je primjeni u radu u okviru škola, prvenstveno s roditeljima, ali i s djecom, suradnicima i u svakodnevnom životu. Primjerena za stručne suradnike/ice, učitelje/ice i sve pojedince/ke koji/e rade s ljudima.

Edukaciju vodi Tena Kostanjšek, socijalna pedagoginja i NLP praktičarka. Broj sudionika/ica ograničen je na maksimalno 15, kako bi se osigurala mogućnost praktičnog rada i rada na primjerima sudionika/ica.

Što su rekli/e polaznici/e edukacija:

  • Fantastično i jako korisno i mislim da ću u bliskoj budućnosti dosta toga moći iskoristiti.
  • Konkretni primjeri, iskoristivi u praksi, povezani sa životom i mogućim aktualnim izazovima.
  • Prezadovoljna sam edukacijom, primjerima, vježbama te bih svakako voljela sudjelovati u još ovakvih radionica.
  • Cijela edukacija mi je bila iznimno korisna i zanimljiva. Osvještavanje utjecaja riječi i poruke koju one prenose, učenje alternativnih oblika pojedinih riječi (kako prenijeti istu poruku drugim riječima).

Cijena: 60,00 EUR

Prijava putem poveznice: https://cutt.ly/VhaFLyL (nakon prijave, mailom ćete dobiti podatke za uplatu kotizacije i link platforme ZOOM na kojoj će se edukacija održati)

Za dodatna pitanja javite se na info@amazonas.hr