Novosti

Kreativna radionica za roditelje i djecu – Igre plesa iz božićne zemlje čudesa!

Kreativna radionica za roditelje i djecu – Igre plesa iz božićne zemlje čudesa! Dragi roditelji, pozivamo vas da sudjelujete u kreativnoj radionici za vas i vaše dijete – Igre plesa iz božićne zemlje čudesa! Radionica je zamišljena kao kreativno i zabavno provođenje slobodnog vremena te je usmjerena poticanju obiteljskog zajedništva kroz igre, kretanje, ples i božićnu glazbu koje ćete moći isprobati s vašim djetetom/djecom. Na radionicu dođite u udobnoj odjeći kako bi ste se vi i vaše dijete mogli slobodno kretati.  Zabaviti ćemo se osmišljavanjem plesnih pokreta, igranjem igre s gumom te drugim aktivnostima usmjerenima na pokret uz razgovor o

Saznaj više

Prijavi se na tečaj jezika!

Nauči novi jezik ili unaprijedi znanje postojećeg. Upiši konverzacijski engleski, njemački, francuski ili talijanski jezik!

Prijavi se na ‘Trening za trenere’

Trening je namjenjen svima koji/e želi naučiti kako provoditi vlastite radionice, raditi s grupom, unaprijediti svoje facilitatorske vještine, pronaći svoj trenerski stil, dobiti povratne informacije i sl.

video_radionice

Prijavi se na edukativne video radionice!

Edukacija je namijenjena mladima u dobi od 18 do 30 godina, koji se prvi put susreću sa snimanjem i obradom materijala. Ako želiš upoznati nove ljude te kroz interaktivne radionice naučiti kako snimiti kratki film onda je ova edukacija baš za tebe.

Tribo_djeca

Poziv za volontiranje

Pridruži se Amazonasovom timu i volontiraj na našim društvenim projektima. Možeš se uključiti u projekt ‘Tribo Moderna – capoeira za toleranciju i nenasilje’ ili u projekt ‘Osnaženi- podrška roditeljstvu na Trešnjevci’.

Training Course – Move to Grow

Move to grow is an 8 days training course on using sport activities as an educational tool as well as a tool in working with youth with fewer opportunities.

Amazonas summercamp 2021.

Amazonas summercamp ove godine održava se u Puli. Za više informacija i prijavnicu pogledaj infopack! Ovdje je i raspored radionica: