Search
Close this search box.

Novosti

POZIV: Kako otići volontirati u inozemstvo?

Ako nakon srednje škole ili fakulteta razmišljaš uzeti “gap year” možda je volontiranje u sklopu Europskih snaga solidarnosti za tebe!     Pridruži nam se na događaju na kojem ćeš više saznati o mogućnosti volontiranja u sklopu Europskih snaga solidarnosti. Naši će ESC volonteri Amazonasa – Kristina, Theo i Paula ispričati svoje priče, objasniti ti proceduru i motivirati te da se odvaziš na volontiranje!   Interaktivno i zabavno predstavljanje održat će se u samom središtu Zagrebu, u ulici Pavla Radića 9, u prostoru Oaza Joyful Kitchen. Datum održavanja je srijeda 24.4.2024. od 18 do 19.30 sati.     *Radionica će biti

Saznaj više

POZIV: Kako otići volontirati u inozemstvo?

Ako nakon srednje škole ili fakulteta razmišljaš uzeti “gap year” možda je volontiranje u sklopu Europskih snaga solidarnosti za tebe!     Pridruži nam se na događaju na kojem ćeš više saznati o mogućnosti volontiranja u sklopu Europskih snaga solidarnosti. Naši će ESC volonteri Amazonasa – Kristina, Theo i Paula

Saznaj više

So what is Spring on Trešnjevka?

With the arrival of sunny days, Amazonas organized an outside festival „Spring on Trešnjevka“ from the 4th to the 14th of April. These 10 days were filled with a multitude of workshops organized by either us volunteers or Amazonas trainers. The goal of this festival was to offer open classes for people to join and participate in the regular activities.

Batizado & Troca de Corda za djecu

Najveći godišnji capoeira event za djecu, ceremonija dodjele pojaseva (batizado – u prijevodu krštenje) ili promjene pojasa (troca de corda) održat će se 30. travnja u OŠ A. Cesarca, s početkom u 14:00 sati.

Objavljen priručnik ‘Move to grow’

Radi se o priručniku koji sadrži različite aktivnosti sa sportskim elementima namijenjene razvoju socijalnih vještina kod mladih, posebice onih sa smanjenim mogućnostima.

Prijavi se na Erasmus+ razmjenu mladih ‘Your impact’

Kroz sudjelovanje na razmjeni mladih ćeš naučiti više o društvenom poduzetništvu, informirati se o ulozi koju poslovni sektor može imati u rješavanju društvenih problema, naučit ćeš identificirati probleme u lokalnoj zajednici te ćeš naučiti kako kreirati plan intervencije – u rješavanju problema zajednice.

Proljeće na Trešnjevci

Amazonas te i ove godine poziva da se s nama igraš, učiš i razvijaš. Od 04. do 14. travnja pripremili smo mnoštvo besplatnih treninga i/ili edukativnih programa koji će se održati u Parku Stara Trešnjevka.

video_radionice

Create your short movie!

Kroz radionice ćeš dobiti priliku izraziti svoju kreativnost, naučit ćeš kako realizirati svoje ideje i kako napisati scenarij te kako snimiti i editirati film. Na kraju ciklusa organizirat ćemo i kratku projekciju svih filmova.