Novosti

Dragi roditelji, pozivamo vas da sudjelujete u kreativnoj radionici za vas i vaše dijete – Igre plesa iz božićne zemlje čudesa!

Radionica je zamišljena kao kreativno i zabavno provođenje slobodnog vremena te je usmjerena poticanju obiteljskog zajedništva kroz igre, kretanje, ples i božićnu glazbu koje ćete moći isprobati s vašim djetetom/djecom. Na radionicu dođite u udobnoj odjeći kako bi ste se vi i vaše dijete mogli slobodno kretati.  Zabaviti ćemo se osmišljavanjem plesnih pokreta, igranjem igre s gumom te drugim aktivnostima usmjerenima na pokret uz razgovor o važnosti međusobnog slušanja, povjerenja i prihvaćanja tuđih osjećaja i perspektiva. Radionicu će voditi studentice psihologije Sara Malić i Marija Bencun. Radionica je besplatna te je broj mjesta ograničen stoga se je potrebno prijaviti. Radionica

Saznaj više

Dragi roditelji, pozivamo vas da sudjelujete u kreativnoj radionici za vas i vaše dijete – Igre plesa iz božićne zemlje čudesa!

Radionica je zamišljena kao kreativno i zabavno provođenje slobodnog vremena te je usmjerena poticanju obiteljskog zajedništva kroz igre, kretanje, ples i božićnu glazbu koje ćete moći isprobati s vašim djetetom/djecom. Na radionicu dođite u udobnoj odjeći kako bi ste se vi i vaše dijete mogli slobodno kretati.  Zabaviti ćemo se

Saznaj više

Postani ESS mentor ili mentorica!

U okviru projekta Europskih snaga solidarnosti Amazonas će i ove godine ugostiti četvero mladih internacionalnih volontera i volonterki. Oni će provesti 11 mjeseci djelujući u našoj lokalnoj zajednici. Kako bi im boravak u Zagrebu i Hrvatskoj bio što ugodniji, tražimo mentore i mentorice ESS volontera/ki!

Pozdrav ljetu na Trešnjevci

Organiziramo još jedan ciklus besplatnih treninga i edukativnih radionica. 09. i 10. rujna, u Parku Stara Trešnjevka, održat će se ‘Pozdrav ljetu na Trešnjevci’.

UPISI: Nova sezona treninga počinje u rujnu!

Od rujna se ponovno vidimo u našoj dvorani na adresi Ljubljanica 7. Od 05. rujna počinju treninzi capoeire za odrasle (početna i napredna grupa) te jutarnji program – mobility.
0d 15. rujna kreću treninzi za djecu i to u čak tri grupe.

Amazonas zapošljava

Tražimo novog člana / članicu tima, za provođenje programa i projekata u području socijalne podrške.

Youth exchange – Don’t you fake it

‘Don’t you fake it’ is an 8 days Erasmus+ youth exchange that will take place in the coastal city of Vrsar in Istria region, Croatia, from 10th to 18th of October

Prijavi se na Erasmus+ trening Taking Care of the Care Takers

U Poljskoj se održava Erasmus+ trening za osobe koje rade s mladima ‘Taking care of the care takers’. Trening će se održati od 20. do 30. kolovoza, u mjestu ARKA Jarosławiec, blizu Baltičkog mora. Od participanata/ice se očekuje aktivno sudjelovanje jer trening obuhvaća različite radionice kojima je cilj naučiti osobe koje rade s mladima i mlade kako se nositi sa stresom i svakodnevnim izazovima (kroz pokret, prirodu, psihologiju) te kako prevenirati ‘burnout’.