Novosti

Kreativna radionica za roditelje i djecu – Igre plesa iz božićne zemlje čudesa!

Kreativna radionica za roditelje i djecu – Igre plesa iz božićne zemlje čudesa! Dragi roditelji, pozivamo vas da sudjelujete u kreativnoj radionici za vas i vaše dijete – Igre plesa iz božićne zemlje čudesa! Radionica je zamišljena kao kreativno i zabavno provođenje slobodnog vremena te je usmjerena poticanju obiteljskog zajedništva kroz igre, kretanje, ples i božićnu glazbu koje ćete moći isprobati s vašim djetetom/djecom. Na radionicu dođite u udobnoj odjeći kako bi ste se vi i vaše dijete mogli slobodno kretati.  Zabaviti ćemo se osmišljavanjem plesnih pokreta, igranjem igre s gumom te drugim aktivnostima usmjerenima na pokret uz razgovor o

Saznaj više

Proljeće na Trešnjevci

Amazonas te i ove godine poziva da se s nama igraš, učiš i razvijaš. Od 04. do 14. travnja pripremili smo mnoštvo besplatnih treninga i/ili edukativnih programa koji će se održati u Parku Stara Trešnjevka.

video_radionice

Create your short movie!

Kroz radionice ćeš dobiti priliku izraziti svoju kreativnost, naučit ćeš kako realizirati svoje ideje i kako napisati scenarij te kako snimiti i editirati film. Na kraju ciklusa organizirat ćemo i kratku projekciju svih filmova.

How did our Intercultural evenings go?

On the 17th of November and 4th of December, our 4 volunteers organized Intercultural evenings, during which they shared some interesting information about their countries and their cultures. In this article, I will tell you more about how it looked like, share at least few interesting facts about each country and tell you whether something similar will happen again.

Prijavi se na Erasmus+ trening ‘Time for women’

Erasmus+ trening je fokusiran na razmjenu iskustva i edukaciju o alatima na koje načine se mogu poticati žene u sportu. Cilj je povezati organizacije koje će aktivno raditi na promociji jednakosti u sportu i na kreiranju novih projekata koji će je poticati.

Volontiraj u Bugarskoj!

Početi se može već u veljači, a projekt traje do 31.08.2022. godine. Tijekom njega se od volontera/ke se očekuje da priprema i provodi radionice engleskog jezika, priprema različite aktivnosti za mlade, sudjeluje u pripremi Balkan Youth Festivala i brojnih drugih aktivnosti.

UPISI: Jezici u Amazonasu

Od veljače do lipnja kreće drugi semestar stranih jezika u Amazonasu koje vode volonteri/ke Europskih snaga solidarnosti.