Novosti

Kreativna radionica za roditelje i djecu – Igre plesa iz božićne zemlje čudesa!

Kreativna radionica za roditelje i djecu – Igre plesa iz božićne zemlje čudesa! Dragi roditelji, pozivamo vas da sudjelujete u kreativnoj radionici za vas i vaše dijete – Igre plesa iz božićne zemlje čudesa! Radionica je zamišljena kao kreativno i zabavno provođenje slobodnog vremena te je usmjerena poticanju obiteljskog zajedništva kroz igre, kretanje, ples i božićnu glazbu koje ćete moći isprobati s vašim djetetom/djecom. Na radionicu dođite u udobnoj odjeći kako bi ste se vi i vaše dijete mogli slobodno kretati.  Zabaviti ćemo se osmišljavanjem plesnih pokreta, igranjem igre s gumom te drugim aktivnostima usmjerenima na pokret uz razgovor o

Saznaj više

Natječaj za kratku priču!

Kreiraj priču koja govori o transformativnoj snazi zajedništva, koja nadilazi razlike u rasi, kulturi i/ili podrijetlu.

Radionica: Kako kreirati najbolji životopis

Kroz set od tri radionice ćeš spoznat više o sebi, tko si zapravo – koje su tvoje strasti i talenti. Nakon toga ćeš naučiti kako svoje najbolje osobine i iskustvo formulirati u životopisu. Te kako se pripremiti za razgovor za posao.

Osobni razvoj kroz pokret i sport

Volio/voljela bi bolje upoznati sebe i pronaći svoje unutarnje snage? Želiš ostvarivati bolje odnose s drugima? Istovremeno si osoba koja voli biti u pokretu i baviti se fizičkom aktivnošću? Ako si na ova pitanja odgovorio/la potvrdno – imamo radionice za tebe!

Proljeće na Trešnjevci!

Od 03. do 06. svibnja pripremili smo mnoštvo besplatnih treninga i/ili edukativnih radionica koje će se održati u Parku Stara Trešnjevka.