Search
Close this search box.

Kreativna radionica za roditelje i djecu – Igre plesa iz božićne zemlje čudesa!

Kreativna radionica za roditelje i djecu – Igre plesa iz božićne zemlje čudesa u okviru projekta Osnaženi-podrška roditeljstvu na Trešnjevci!

Dragi roditelji,

pozivamo vas da sudjelujete u kreativnoj radionici za vas i vaše dijete – Igre plesa iz božićne zemlje čudesa!

Radionica je zamišljena kao kreativno i zabavno provođenje slobodnog vremena te je usmjerena poticanju obiteljskog zajedništva kroz igre, kretanje, ples i božićnu glazbu koje ćete moći isprobati s vašim djetetom/djecom. Na radionicu dođite u udobnoj odjeći kako bi ste se vi i vaše dijete mogli slobodno kretati.  Zabaviti ćemo se osmišljavanjem plesnih pokreta, igranjem igre s gumom te drugim aktivnostima usmjerenima na pokret uz razgovor o važnosti međusobnog slušanja, povjerenja i prihvaćanja tuđih osjećaja i perspektiva. Radionicu će voditi studentice psihologije Sara Malić i Marija Bencun.

Vrijeme održavanja radionice je u subotu 16. prosinca od 11.00 do 12.30 sati na Ljubljanici 7.

Radionica je BESPLATNA i broj mjesta je ograničen.

Prijavi se OVDJE

 *Radionica je namijenjena djeci od 7 do 10 godina

Veselimo se vašem dolasku!

*Projekt ‘Osnaženi-podrška roditeljstvu na Trešnjevci’ provodi se uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj radionice u isključivoj je odgovornosti udruge Amazonas i ni pod kojim uvjetima se ne može smatrati kao odraz stajališta Središnjeg državnog ureda.