Search
Close this search box.

Prijavi se na Erasmus+ TC ‘More than sport’ u Samoboru!

Od 23. do 28. listopada organiziramo Erasmus+ trening za osobe koje rade s mladima “More than sport” koji će se održati u Samoboru. Trajat će četiri dana (23. i 28.10. su dani putovanja) i okupit će 10 do 20 osoba koje rade s mladima iz Portugala i Hrvatske.

Trening je dio projekta “More than sport” koji provodimo u partnerstvu s organizacijom Empoderar iz Portugala. Opći cilj projekta je stvoriti strukturirani program za rad s mladima sa smanjenim mogućnostima s ciljem poticanja njihova osobna razvoja i održive društvene transformacije. Osnovne metode su sportske aktivnosti.

Erasmus+ trening je baziran na priručniku koji je izrađen unutar projekta “More than sport”. Usmjeren je na korištenje fizičke aktivnosti i sportskih aktivnosti u radu s mladima, posebice onima sa smanjenim mogućnostima. Prijaviti se mogu sve osobe koje rade s mladima: učitelji, profesori, omladinski radnici i sl. Dobnog ograničenja nema.

Kroz trening ćeš:
  • Razviti kompetencije za korištenje tjelesne aktivnosti i sporta u radu s mladima
  • Saznati više o priručniku “More than sport”
  • Naučiti koristiti priručnik i njegove aktivnosti u svom radu
  • Poširiti znanje o iskustvenom učenju
  • Proširiti znanje o različitim načinima evaluacije 

Sudionici/e će biti smješteni u Hotelu Lavica u Samoboru, a aktivnosti će se održati u Bunkeru, koji je i suorganizator treninga. Troškovi smještaja, aktivnosti i hrane su u potpunosti pokriveni. Troškovi puta se refundiraju nakon sudjelovanja na aktivnosti.

Za više informacija pročitaj Infopack i prijavi se do 24. rujna u 23:59!

PRIJAVI SE OVDJE!

Erasmus+ projekt “More than sport” se provodi u okviru ključne aktivnost 2 – mala partnerstva u području mladih. Vrijednost je 60.000 EUR, a sufinancira ga Agencija za mobilnost i programe EU.