Novosti

Prijavi se na ‘Trening za trenere’

Trening je namjenjen svima koji/e želi naučiti kako provoditi vlastite radionice, raditi s grupom, unaprijediti svoje facilitatorske vještine, pronaći svoj trenerski stil, dobiti povratne informacije i sl.

video_radionice

Prijavi se na edukativne video radionice!

Edukacija je namijenjena mladima u dobi od 18 do 30 godina, koji se prvi put susreću sa snimanjem i obradom materijala. Ako želiš upoznati nove ljude te kroz interaktivne radionice naučiti kako snimiti kratki film onda je ova edukacija baš za tebe.

Tribo_djeca

Poziv za volontiranje

Pridruži se Amazonasovom timu i volontiraj na našim društvenim projektima. Možeš se uključiti u projekt ‘Tribo Moderna – capoeira za toleranciju i nenasilje’ ili u projekt ‘Osnaženi- podrška roditeljstvu na Trešnjevci’.

Training Course – Move to Grow

Move to grow is an 8 days training course on using sport activities as an educational tool as well as a tool in working with youth with fewer opportunities.

Amazonas summercamp 2021.

Amazonas summercamp ove godine održava se u Puli. Za više informacija i prijavnicu pogledaj infopack! Ovdje je i raspored radionica:

Radionica origamija za roditelje i djecu

Origami je tradicionalna japanska vještina kreiranja modela od papira, idealna za kreativno i zabavno provođenje vremena roditelja i djece. Na radionici, koja će se održati

E+ trening Cirkuska pedagogija za inkluziju

E+ trening Cirkuska pedagogija za inkluziju na Balkanu u Sloveniji Trening će se održati od 18.9.2021. do 26.9.2021. Gdje? Brežice, Slovenija. Više informacija: infopack pravila