Novosti

Batizado & Troca de Corda u travnju!

Batizado & Troca de corda je najveći događaj u svijetu capoeire. Za svakog capoeirista, ulazak u rodu s iskusnijim capoeiristima pred Majstorom i brojnom publikom je priličan izazov.

Prijavi se na napredni španjolski!

Od 20. travnja krećemo s naprednim radionicama španjolskog jezika. Ciklus će trajati osam tjedana, a radionice će se održavati jednom tjedno, četvrtkom od 16:30 do 18:00 sati u Udruzi Amazonas, Ljubljanica 7.

Budi i ti dio Erasmus+ programa!

Ako želiš saznati kako besplatno putovati, a pritom upoznati mlade iz drugih EU zemalja i učiti nove vještine, prijavi se na ZOOMinar o Erasmus+ programu!

Uključi se u novi ciklus ‘Škole roditeljstva’!

Cilj škole je educirati roditelje o relevantnim temama na području roditeljstva kako bi poboljšali svoje roditeljske kompetencije, osjećali se samopouzdanije u ulozi roditelja te koristili prikladne metode odgoja s djecom.

Kreni na zabavnu pustolovinu i izradi svog zmaja!

Na radionici ćete se zabaviti igrom uloga krokodila i žaba, a potom ćete od kreativnog materijala izrađivati vlastitog zmaja. Nakon što izradite unikatnu rukotvorinu, naša voditeljica Lucija pokazat će kako vam vaš zmaj može pomoći u regulaciji neugodnih emocija.