Putuj i uči

Europske snage solidarnosti: umjetnost promatranja

Ovdje je obilje posvuda. Čak i kada se na prvu čini da u vrtu nema puno povrća spremnog za pripremu, druge biljke ukazuju na svoje zelene listove i pružaju iskru inspiracije. One mogu postati salata, pita, varivo – toliko je mogućnosti!

Erasmus+: Moje prvo iskustvo

Ako ste vi kao i ja neodlučni i nesigurni, savjetujem vam da iskoračite iz komfort zone, prijavite se i uživate. Erasmus+ je uistinu nevjerojatna prilika da putujete, upoznate druge kulture, naučite nešto novo, družite se, steknete nova prijateljstva, naučite nešto o sebi samima, razvijete se kao osoba i kući donesete hrpu lijepih uspomena.

Erasmus+: Art of life

Every little step you take is great opportunity to experience how the world is breathing. So, I decided to walk around the world. Last week I was also Croatian Team in Klaffer/ Oberösterreich and at this project (Erasmus+) we talked about The Art of Life. With Art, Workshops, Museum visit, Swimming, hawking, dancing, singing and Performance we discovered our life goals.

Erasmus+: Kako se nositi sa stresom

Bio je to međunarodni Erasmus+ projekt jer su sudjelovali timovi iz nekoliko zemalja: Ukrajine, Italije, Rusije, Jordana, Poljske Bjelorusije i Hrvatske. Glavna tema projekta bila je kako osnažiti i spriječiti stres i tzv. “burnout” kod ljudi koji rade s mladima, ali i odraslima.