Search
Close this search box.

Radionica: Flex and Relax

Fleksibilnost za svaki dan

Teško ti je čučnuti? Sagnuti se? Osjećaš se zakočeno? Ako si na ova pitanja odgovorio/la potvrdno – prijavi se na našu novu radionicu „Flex and Relax“!

Radionica će se održati u subotu, 15. travnja, od 16:30 do 18:30 sati na adresi Ljubljanica 7. Sastojat će se od niza vježbi za razgibavanje cijelog tijela.

Kroz radionicu ćeš dobiti alate koje možeš koristiti u svakodnevici kako bi povećao/la svoj opseg pokreta u svim segmentima, a tako i povećao/la kvalitetu života. Odnosno, kako bi se kroz vrijeme svi mi lakše čučnuli, sagnuli i bili manje zakočeni.

Naglasak radionice će biti na svakodnevnim benefitima fleksibilnijeg tijela, korisnosti fleksibilnosti u praktičnim životnim situacijama te prevenciji ozljeda (uz trening snage, naravno).

Kroz radionicu ćeš:
  • Naučiti zašto je korisno biti fleksibilniji
  • Unaprijediti znanje o istezanju, fleksibilnosti i mobilnosti
  • Naučiti kako redovito raditi na povećanju opsega pokreta
  • Naučiti o važnosti snage i jačanja mišića za fleksibilnost
  • Dobiti alate koje možeš koristiti u svakodnevnom životu

Radionica je namijenjena osobama koje se bave nekom fizičkom aktivnošću, žele povećati svoj opseg pokreta te naučiti nešto novo o istezanju.

Voditeljica radionice je Sara Kovačević. 14 godina se aktivno bavila plesom (show i tap dance) u natjecateljskim skupinama i različitim predstavama u plesnom studiju Step By Step. Od 2015. godine bavi se capoeirom u Udruzi Amazonas. Godinu kasnije, počinje podučavati djecu svih uzrasta. S capoeirom se uključila i u ostale programe Amazonasa kojima razvija nove načine izražavanja pokretom. Uz to, kada stigne ili ima priliku ode na satove yoge, acroyoge, akrobatike, kontorzije. U slobodno vrijeme pjeva pod tušem i uživa u mjuziklima, a ostatak vremena je logoped.

Cijena radionice je 16 eura, a za članove Amazonasa, cijena je 12 eura. Prijaviti se možeš slanjem e-maila na kovacevicsr@gmail.com

Broj polaznika/ica je ograničen, a prijava je obavezna na navedenu mail adresu.