Search
Close this search box.

Prijavi se na napredni španjolski!

Već neko vrijeme želiš usavršiti znanje španjolskog jezika? Razmišljaš o polaganju ispita na Instituto Cervantes? Uobičajeni tečajevi nisu za tebe? Želiš učiti od izvornog govornika?

Od 20. travnja krećemo s naprednim radionicama španjolskog jezika. Ciklus će trajati osam tjedana, a radionice će se održavati jednom tjedno, četvrtkom od 16:30 do 18:00 sati u Udruzi Amazonas, Ljubljanica 7. Uz španjolski, voditelj radionica će koristiti engleski jezik (ne hrvatski).

Teme radionica usklađene su s pripremama za DELE – službeni ispit koji neizvorni govornici polažu na Instituto Cervantes. Dakle, kroz radionice možeš ili samo vježbati/unaprijediti znanje španjolskog jezika ili ti radionice mogu poslužiti kao priprema za navedeni ispit. Amazonas ne plaća polaganje ispita, niti se on može položiti u Amazonasu. Ispit se polaže na institutu Cervantes u Zagrebu, ulica Ivana Lučića 3.

Da bi se pridružio/la radionicama potrebno je znanje španjolskog jezika na razini B1. Ako nisi siguran/na jesi li na toj razini, testiraj svoje znanje OVDJE! Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a broj sudionika/ica je ograničen na maksimalno sedam.

Voditelj radionica je Angel Velilla, volonter Europskih snaga solidarnosti u Amazonasu. Angel dolazi iz Španjolske i diplomirao je geografiju i povijest na sveučilištu La Rioja. Završio je i pedagoški smjer te je osposobljen za predavanje u školama. Ima iskustvo grupnog rada s djecom i mladima u ljetnim kampovima. Uz to, ima jednogodišnje iskustvo predavanja španjolskog jezika.

Rok za prijavu je 16.04. u 23:59, informacije o tome jeste li izabrani za sudjelovanje ćete dobiti 17.04. Prijavi se ovdje.

U slučaju velikog broja prijava, sudionike/ice ćemo odabrati sukladno motivaciji za sudjelovanjem.