Search
Close this search box.

Izradite svog uskrsnog zeku i ponesite ga doma!

Besplatne kreativne radionice za djecu i roditelje u sklopu projekta ‘Osnaženi-podrška roditeljstvu na Trešnjevci’.

Radionica će se održati u subotu, 01. travnja, od 11:00 do 12:00 sati u prostoru Udruge Amazonas – Ljubljanica 7. Usmjerena je na poticanje obiteljskog zajedništva i kreativno provođenje slobodnog vremena roditelja i djece. Kroz različite igre i kreativne tehnike zajedno ćete kreirati nove oblike i uspomene.

S obzirom na nadolazeće blagdane, tema je USKRSNI ZEKO! Na radionici ćemo se zabaviti igrom s balonima i igrom pogodi tko sam uz uskrsne motive. Nakon igara, s različitim kreativnim materijalima izrađivat ćemo uskrsnog zeku uz vodstvo naše voditeljice Lucije. Tako ćete umjesto tvorničkih dekoracija, doma ponijeti djelo vaših mališana.

Lucija Malenica je apsolventica socijalne pedagogije na Edukacijsko rehabilitacijskom fakultetu. Za sebe kaže da je vesela, društvena i otvorena osoba, a najviše je ispunjava rad s djecom i mladima. Posebno uživa u radu koji uključuje kreativno ekspresivne tehnike, a neke od njih ćete i sami isprobati na radionicama.

Radionica je besplatna, no kako bi osigurali dovoljno materijala – potrebno se prijaviti. Veselimo se vašem dolasku i novim kreativnim rukotvorinama!

PRIJAVNICA! Rok za prijavu je četvrtak, 30.03. do 23:59 sati.

Radionica je namijenjena djeci u dobi 5 i 6 godina.

*Projekt ‘Osnaženi-podrška roditeljstvu na Trešnjevci’ provodi se uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj radionice u isključivoj je dogovornosti udruge Amazonas i ni pod kojim uvjetima se ne može smatrati kao odraz stajališta Središnjeg državnog ureda.