Search
Close this search box.

Europske snage solidarnosti: Sudjeluj u izgradnji ruralnih zajednica Transilvanije!

Organizacija ATA (youth association from Transylvania) traži volontere/ke, unutar programa Europske snage solidarnosti, koji će provesti desetak mjeseci u Transilvaniji (Cristuru Secuiesc), u Rumunjskoj.

Projekt “Development support for Transylvania Volume 9” će početi u rujnu 2023. i trajat će do lipnja 2024.

Pozicije na koje se možeš prijaviti:

  • Podrška u radu NGO-a: pomoć u organizaciji aktivnosti u lokalnoj zajednici, pomoć u komunikacijskim aktivnostima na društvenim mrežama i ostalim kanalima, pomoć u promociji na društvenim mrežama, podrška u organizaciji međunarodnih aktivnosti (ESC, Erasmus+ i sl.)
  • Podrška u inkluziji: pomoć u provođenju aktivnosti u vrtićima i školama (neformalne radionice, učenje Engleskog, recikliranje i sl.), pomoć provoditeljima aktivnosti osoba s teškoćama

Prijaviti se mogu sve mlade osobe u dobi od 18 do 30 godina. Prethodno iskustvo nije potrebno. No, poželjno je da si otvorena i samostalna osoba koja želi učiti.

Svaki mjesec dobit ćeš 160 eura za hranu i 120 eura džeparca. Troškovi stanovanja i prijevoza su pokriveni od strane organizatora. Prijaviti se možeš do 25.06.2023. slanjem motivacijskog pisma i životopisa na office.ata@gmail.com

Detaljni infopack se nalazi ovdje.