Flexibility radionica: banana split

Jedva čekaš novu radionicu iz Sarine flexibility serije? Prijavi se na radionicu “Banana split” na kojoj ćemo se baviti bočnom špagom!

Održat će se u subotu, 17. lipnja, od 16:30 do 18:30 sati na adresi Ljubljanica 7. Na početku radionice ćemo zagrijati mišiće i pripremiti kukove kroz različite vježbe snage i aktivno istezanje stražnje lože i kvadricepsa. Zatim ćemo se fokusirati na put prema špagi, ovog puta ženskoj. Uz to, povezivat ćemo različite elemente i pokrete s ciljem povećanja mobilnosti kukova.

Kroz radionicu ćeš:
  • Unaprijediti znanje o istezanju, fleksibilnosti i špagama
  • Naučiti kako redovito raditi na povećanju opsega pokreta
  • Naučiti o važnosti snage i jačanja mišića za fleksibilnost
  • Dobiti alate koje možeš koristiti u svakodnevnom životu

Radionica je namijenjena osobama koje se bave nekom fizičkom aktivnošću, žele povećati svoj opseg pokreta te naučiti nešto novo o ženskoj špagi.

Voditeljica radionice je Sara Kovačević.

14 godina se aktivno bavila plesom (show i tap dance) u natjecateljskim skupinama i različitim predstavama u plesnom studiju Step By Step. Od 2015. godine bavi se capoeirom u Udruzi Amazonas. Godinu kasnije, počinje podučavati djecu svih uzrasta. S capoeirom se uključila i u ostale programe Amazonasa kojima razvija nove načine izražavanja pokretom. Uz to, kada stigne ili ima priliku ode na satove yoge, acroyoge, akrobatike, kontorzije. U slobodno vrijeme pjeva pod tušem i uživa u mjuziklima, a ostatak vremena je logoped.

Cijena radionice je 16 eura, a za članove Amazonasa, cijena je 12 eura. Prijaviti se možeš slanjem e-maila na kovacevicsr@gmail.com

Broj polaznika/ica je ograničen, a prijava je obavezna na navedenu mail adresu.