Search
Close this search box.

Poziv za volontiranje

Pridruži se Amazonasovom timu i pomozi ljudima u zajednici kroz volontiranje!

Uključi se u naše Moderno pleme kroz projekt „Tribo Moderna – capoeira za toleranciju i nenasilje”

„Tribo Moderna“ je projekt fokusiran na poboljšavanje vještina i okolnosti djece u riziku kroz redovite treninge capoeire prilagođene za rad na razvoju psihosocijalnih vještina. Tebe trebamo da nam pomogneš naš program učiniti obuhvatnijim, kako bismo postigli još veći i bolji utjecaj na djecu i njihove obitelji uključene o projekt.

U volonterski rad možeš se uključiti na tri različite pozicije:

  1. Voditelj/ica pomoći u učenju – Pomozi našim korisnicima postići bolji uspjeh u školi, dok im u isto vrijeme pomažeš u razvoju socijalnih vještina.
  1. Individualni mentor (za studente viših godina fakulteta pomagačkih zanimanja)- Druži se s našim korisnicima i pomozi im da unaprijede svoje vještine, savjetuj ih kako se bolje nositi s problemima s kojima se suočavaju i budi im podrška i mentor!
  1. Volonter savjetovatelj/psihoterapeut (za diplomirane stručnjake pomagačkih zanimanja i/ili polaznike završnih godina neke od psihoterapijskih škola) – Pomozi nam da osnažimo cijele obitelji naših korisnika uključenih u projekt kroz savjetodavni/psihoterapijski rad s roditeljima korisnicima!

 

Kroz volontiranje u udruzi imat ćeš priliku razviti vlastite vještine i povećati svoje znanje kroz sudjelovanje u raznim edukacijama, grupnim refleksijama ili supervizijama. Steći ćeš vrijedno radno iskustvo, a za volontere mlađe od 30 godina otvara se mogućnost sudjelovanja u europskim projektima udruge Amazonas i njenih partnera (Erasmus+ razmjene mladih; Europske snage solidarnosti).

Prijave su otvorene do 01.11.2020. , a prijaviti se možeš klikom na ovaj link: https://amazonas.hr/volontiraj-u-amazonasu/

Za više informacija možeš nas kontaktirati i na e-mail: vjeko@amazonas.hr