Search
Close this search box.

Pozdrav ljetu na Trešnjevci

Nakon ‘Proljeća na Trešnjevci’, organiziramo još jedan ciklus besplatnih treninga i edukativnih radionica. 09. i 10. rujna, u Parku Stara Trešnjevka, održat će se ‘Pozdrav ljetu na Trešnjevci’.

Kako bi bio/la informiran/a o izmjenama u slučaju lošeg vremena, prijavi se za sudjelovanje putem prijavnice. PRIJAVI SE!

TRENINZI

Capoeira je afro-brazilska vještina u kojoj se isprepliću elementi borilačkih vještina, akrobatike, plesa i glazbe. 

Izrazito je dinamična te osim što razvija cijelo tijelo, podiže razinu energije i raspoloženje. Uz to, utječe na uravnotežen rast i razvoj kod djece bilo koje dobi. Više o prednostima capoeire za vaše dijete pročitajte ovdje. 

U Amazonasu, grupe su podijeljene prema dobi djece, a uključivanje je moguće od četvrte godine. Capoeiri za odrasle se možeš pridružiti ako imaš između 14 i 114 godina 🙂

Od jeseni nudimo i capoeiru za djecu i roditelje. Provedite kvalitetno vrijeme s vašim djetetom, pokrenite tijelo, naučite nove pokrete i dobro se zabavite.

Mobility je trening za razvoj snage, ravnoteže i fleksibilnosti kroz prirodni pokret (oblici kretanja s promjenama težišta tijela, uz korištenje poda). Povećava opseg pokreta, mobilnost zglobova, fleksibilnost tijela i izdržljivost. Idealan je izbor za početak dana jer podiže razinu energije.

RADIONICE

Svake godine, Amazonas ugošćuje volontere/ke Europskih snaga solidarnosti. Od rujna, u Amazonasu će biti mladi iz Italije, Slovačke i Španjolske. U petak, 09. rujna, organiziraju ‘Cultural exchange’ kako bi se upoznali s lokalnom zajednicom, prezentirali ti njihove kulture i običaje te se zabavili. Radionica će biti u opuštenoj piknik atmosferi. Održat će se na engleskom jeziku.

Vidimo se na Trešnjevci 🙂