Search
Close this search box.

EDUKACIJA: JEZIK KOJI ČINI RAZLIKU – komunikacija u zahtjevnim situacijama

Edukacija je usmjerena na osvještavanje jezičnih obrazaca koje koristimo u komunikaciji i načinu na koji oni mogu utjecati na sugovornika. Koje su to riječi ili obrasci koje djeluju motivirajuće, a koje izazivaju otpor. Kako isti sadržaj možemo izgovoriti na način da zainteresiramo sugovornika i da izazovemo negativnu reakciju sugovornika. Koje su to “snažne” riječi, a koje imaju skrivenu poruku neuspjeha.

Što znači pozitivna komunikacije i što je to jezik utjecaja.

Edukacija se sastoji od teorijskog dijela, praktičnih primjera i vježbi. Teorija djelomično proizlazi iz jezičnih koncepata Neuro lingvističkog programiranja (NLP), a praktično iskustveni dio prilagođen je primjeni u radu u okviru odgojno-obrazovnih ustanova, ustanova u socijalnoj skrbi, organizacija koje rade s ljudima. Naglasak je na radu s osobama u otporu, roditeljima, djecom, suradnicima, kao i s ljudima u svakodnevnom životu. Primjerena za stručnjake u psihosocijalnom radu, učitelje i sve pojedince koji rade s ljudima. Edukaciju vodi Tena Kostanjšek, socijalni pedagog i NLP praktičar. Broj sudionika ograničen je na maksimalno 10, kako bi se osigurala mogućnost praktičnog rada i rada na primjerima sudionika.

Što su rekli sudionici:

„Fantastično i jako korisno i mislim da ću u bliskoj budućnosti dosta toga moći iskoristiti.”

„Konkretni primjeri, iskoristivi u praksi, povezani sa životom i mogućim aktualnim izazovima.”

„Izuzetno sam zadovoljna, iznad svih mojih očekivanja, vrlo stručno, tečno, lijepo vođeno, izuzetno korisna edukacija koju bi preporučila svima koji rade s ljudima.”

„Cijela edukacija mi je bila iznimno korisna i zanimljiva. Osvještavanje utjecaja riječi i poruke koju one prenose, učenje alternativnih oblika pojedinih riječi (kako prenijeti istu poruku drugim riječima).”

„Edukacija je dobro osmišljena, dobro su objašnjeni ključni pojmovi važni za učinkovitu komunikaciju, teorija i praktične vježbe izmjenjuju se na način koji omogućava lako praćenje i pamćenje.”

Termini u kojima se moguće prijaviti:

Četvrtak, 15.4. od 17:00 do 20:00

Petak, 16.4. od 9:00 do 12:00 

Gdje / kako: ZOOM platforma

(nakon završetka prijava, sudionici će dobiti poveznicu za uključivanje)

Kotizacija: 250,00 kn

Prijava na poveznici: https://cutt.ly/VhaFLyL

(nakon prijave, mailom ćete dobiti podatke za uplatu kotizacije)