Search
Close this search box.

Uključi se u novi ciklus ‘Škole roditeljstva’!

Pozivamo te da se uključiš u besplatni ciklus radionica Škole roditeljstva organiziran u sklopu projekta Osnaženi- podrška roditeljstvu na Trešnjevci!

Cilj škole je educirati roditelje o relevantnim temama na području roditeljstva kako bi poboljšali svoje roditeljske kompetencije, osjećali se samopouzdanije u ulozi roditelja te koristili prikladne metode odgoja s djecom. Program se sastoji od osam radionica u trajanju do 90 minuta te obuhvaća teme:

  • Stilovi roditeljstva
  • Postavljenje granica
  • Pomoć djetetu u regulaciji emocija
  • Komunikacija s djetetom
  • Rješavanje sukoba
  • Stres kojem su roditelji izloženi

Planirani početak novog ciklusa je u ožujku (točan datum ćemo javiti naknadno), a radionice će se održavati srijedom od 17:15 do 18:45, na adresi Nova cesta 37. Voditelj radionica je psiholog Adrian Štark s dugogodišnjim iskustvom rada s roditeljima i djecom.

Prijave na radionice se primaju do 03. ožujka, odnosno do popunjenja mjesta.

Prijaviti se možeš OVDJE!

Škola roditeljstva se održava u sklopu projekta “Osnaženi-podrška roditeljstvu na Trešnjevci”, u organizaciji Udruge Amazonas uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Veselimo se Vašem dolasku!

*Projekt ‘Osnaženi-podrška roditeljstvu na Trešnjevci’ provodi se uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj radionica u isključivoj je odgovornosti udruge Amazonas i ni pod kojim uvjetima se ne može smatrati kao odraz stajališta Središnjeg državnog ureda.