Search
Close this search box.

Radionica: Kako kreirati najbolji životopis

“Reci nam malo više o sebi!” 

Uglavnom je ovo prvo pitanje na svakom razgovoru za posao.

Kroz radionice koje će voditi naša volonterka Europskih snaga solidarnosti Nadia, spoznat ćeš više o sebi, tko si zapravo – koje su tvoje strasti i talenti. Nakon toga ćeš naučiti kako svoje najbolje osobine i iskustvo formulirati u životopisu. I kako se pripremiti za razgovor za posao.

Ciklus će obuhvatiti tri radionice u tjednu od 19. do 25. lipnja. Termini održavanja radionica su ponedjeljak (19.06.), srijeda (21.06.) i petak (23.06.) od 17:30 do 19:30 sati. Adresa je Ozaljska 16, prostor Šesnaestice (MO “Nikola Tesla”, na drugom katu).

Nadia dolazi iz malog mjesta u prekrasnim planinama sjeverne Italije – Feltre. Završila je studij političkih znanosti, ali je i profesionalna ‘mazilica’ mačaka. Više voli tursku kavu nego espresso, no pizza joj je još uvijek iznad bureka. Voli putovati, a kao kod kuće se osjeća u Veneciji, Zagrebu i Tirani. Usavršavala je svoja znanja i vještine i u Italiji, ali i u brojnim EU zemljama te je kroz to naučila kako se najbolje predstaviti. Upravo to znanje će kroz ovaj set radionica podijeliti s vama.

Sudjelovanje je besplatno, no potrebno se prijaviti. Radionice će biti na engleskom jeziku. 

Rok za prijavu je 14.06. u 23:59.