Search
Close this search box.

Osobni razvoj kroz pokret i sport

Prijavi se na ciklus besplatnih radionica!

Volio/voljela bi bolje upoznati sebe i pronaći svoje unutarnje snage? Želiš bolje razumjeti vlastite emocije? Htio bi/htjela bi ostvarivati bolje odnose s drugima? Istovremeno si osoba koja voli biti u pokretu i baviti se fizičkom aktivnošću? Ako si na ova pitanja odgovorio/la potvrdno – imamo radionice za tebe!

Kroz ciklus od pet radionica, radit ćeš na sebi kroz različite sportske aktivnosti i pokretne igre.

Radionice će obuhvatiti sljedeće teme:

  • Prepoznavanje i osvještavanje vlastitih snaga i vrlina
  • Prepoznavanje vlastitih emocija i upravljanje s njima
  • Uspostavljanje odnosa, suradnja s drugima i zajedničko rješavanje problema
  • Razumijevanje drugih i drugačijih perspektiva
  • Odgovorno donošenje odluka

Radionice će se održavati utorkom, od 16:15 do 18:15 sati u prostoru Udruge Amazonas, Ljubljanica 7. Na sve radionice potrebno je doći u ugodnoj sportskoj odjeći.

Početak je 9.svibnja. Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a broj mjesta je ograničen. Prijaviti se mogu mlade osobe od 18 do 25 godina. PRIJAVI SE!

Rok za prijavu je 1. svibanj do 23:59 sati ili do popunjenja mjesta. Obavezno je sudjelovati na cijelom ciklusu (svih pet radionica).

Ciklus radionica dio je projekta „More than sport“ koji provodimo u partnerstvu s organizacijom Empoderar iz Portugala. Projekt se provodi u okviru Erasmus+ ključne aktivnost 2 – mala partnerstva u području mladih. Vrijednost je 60.000 EUR, a sufinancira ga Agencija za mobilnost i programe EU.