Search
Close this search box.

NOVI PROGRAM: Capoeira za djecu i roditelje

Otvaramo prijave za novi program ‘Capoeira za djecu i roditelje’! Osim što ćete pokrenuti vlastito tijelo, provest ćete kvalitetno vrijeme s djetetom, naučiti nove pokrete i ono najvažnije – dobro se zabaviti. Kroz zajednički trening, capoeira osnažuje vaše odnose, čini ih čvršćim i zdravijim. Kroz nju radite i na međusobnom povjerenju te podižete kvalitetu obiteljskog života.

Trening će se održavati utorkom, od 17:15 do 18:00 na adresi Ljubljanica 7 (minuta od okretišta Ljubljanica/Remiza), u dvorani udruge Amazonas.

Cijena mjesečnog ciklusa je 250 kuna, planiran početak je 18. listopad. Trenerica će biti Anđelka Pelinović, prof. kineziolog i kineziterapeut.

S obzirom na to da je broj mjesta ograničen, molimo vas da rezervirate mjesto na vrijeme. Predbilježba/rezervacija se šalje na info@amazonas.hr. Dovoljno je poslati svoje ime i prezime, ime i prezime djeteta i dob djeteta.

Ako ste neodlučni, imamo nešto za vas! Na našem blogu nalazi se nekoliko kratkih videa u kojima vam Anđa i Šimun pokazuju kako capoeiru možete igrati s vašim djetetom. Nadamo se da će vas to motivirati da nam se pridružite 🙂  

Ako imate još pitanja, javite se na info@amazonas.hr