Search
Close this search box.

Kreativna radionica za djecu i roditelje: Zimski prijatelj

Ponesi svog snjegovića doma!

Netom prije Božića i praznika, pozivamo vas da s djetetom/djecom naslikate ‘Zimskog prijatelja’! Umjesto tvorničkih dekoracija, imat ćete kreativno djelo vašeg klinca/klinceze koje će vam uljepšati dom. A pritom ćete izgraditi i nove uspomene.

Radionica će se održati 17. prosinca, od 10:00 do 11:30 sati, a namijenjena je djeci od 6 do 8 godina. Bit će na engleskom jeziku.

‘Zimski prijatelj’ je snjegović kojeg ćete, prema uputama voditeljice, ‘graditi’ vodenim bojama na platnu za slikanje. Tako će snjegović biti dio vaših blagdanskih trenutaka bez brige da bi se mogao otopiti na suncu.

Radionicu će voditi naša volonterka Europskih snaga solidarnosti, Marija iz Makedonije. Studirala je dizajn interijera, a svoje slobodno vrijeme ispunjava crtajući.

Očekuje vas buđenje kreativnosti, ugodno vrijeme s vašim klincem/klincezom i kreacija koju ćete ponijeti u svoj dom. Radionica je besplatna, no kako bi osigurali dovoljno materijala – potrebno se prijaviti.

PRIJAVNICA!

Stoga, prijavite sebe i dijete/djecu, probudite blagdanski duh i uživajte u prikazu ideja, kreacija i želja vašeg djeteta/djece koje će se ogledati na njihovim umjetničkim djelima.

Adresa na kojoj će se održati radionica je Ljubljanica 7.

*Radionica se provodi u sklopu projekt ‘Osnaženi-podrška roditeljstvu na Trešnjevci’ uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj radionice u isključivoj je odgovornosti udruge Amazonas i ni pod kojim uvjetima se ne može smatrati kao odraz stajališta Središnjeg državnog ureda.