Capoeira za djecu s teškoćama

djeca s teškoćama

CAPOEIRA ZA DJECU S TEŠKOĆAMA

Capoeira je afro-brazilska vještina u kojoj se isprepliću elementi borilačkih vještina, akrobatike, plesa i glazbe. Capoeira za djecu utječe na uravnotežen rast i razvoj kod djece bilo koje dobi. Razvijaju se motoričke sposobnosti, fleksibilnost, izdržljivost i koordinacija te osjećaj za ritam i muzikalnost. Amazonas je prva hrvatska škola capoeire, a u svom radu velik naglasak stavljamo upravo na rad s osjetljivim skupinama u društvu. Potaknuti kontinuiranim interesom roditelja, otvorili smo grupu za djecu s teškoćama. Grupa se održava jednom tjedno, u našem prostoru na Trešnjevci, Ljubljanica 7.

Svaki ciklus traje mjesec dana, a moguće je uključiti se na početku ciklusa, ovisno o popunjenosti grupe. Broj djece ograničen je, maksimalan broj djece u grupi je 6. Rad se odvija uz individualnu asistenciju polaznicima, a treninge vodi Anđelka Pelinović, prof.kineziolog i kineziterapeut.

Uvjeti prijave i sudjelovanja:

Trenutno je aktivna grupa djece s poremećajem iz spektra autizma, u dobi od 10 do 14 godina. Za iduću sezonu imamo dva slobodna mjesta.

Grupe se formiraju prema dobi djeteta i tipu teškoća, kako bi bile homogene.

Sljedeći ciklus započinje u rujnu 2022. Trenutno prikupljamo predbilježbe, a dodatne grupe će se formirati ovisno o interesu (prikupljenim prijavama). 

Prednost nastavka uvijek imaju polaznici koji su već upisani, odnosno oni koji su sudjelovali u prethodnom ciklusu.

Cijena mjesečnog ciklusa: 350,00 kn

Termin: Ponedjeljkom, od 16:00 do 16:45 (trenutno aktivna grupa djece) 

*termin za novu grupu bit će određen sukladno detaljima navedenim u vašim prijavama

Način prijave:

Putem prijavnice – OVDJE! 

Prijave se primaju do kraja kolovoza, a u rujnu ćemo vas kontaktirati s informacijama o mogućnosti uključivanja u grupu. Trenerica će s vama imati inicijalni informativni razgovor gdje ćete moći detaljnije opisati djetetove potrebe. Za dodatna pitanja (individualni treninzi, provedba grupe u drugom prostoru i sl.) javite nam se na info@amazonas.h