Search
Close this search box.

Capoeira za djecu s teškoćama

djeca s teškoćama

CAPOEIRA ZA DJECU S TEŠKOĆAMA

Capoeira je afro-brazilska vještina u kojoj se isprepliću elementi borilačkih vještina, akrobatike, plesa i glazbe. Capoeira za djecu utječe na uravnotežen rast i razvoj kod djece bilo koje dobi. Razvijaju se motoričke sposobnosti, fleksibilnost, izdržljivost i koordinacija te osjećaj za ritam i muzikalnost. Amazonas je prva hrvatska škola capoeire, a u svom radu velik naglasak stavljamo upravo na rad s osjetljivim skupinama u društvu. Potaknuti kontinuiranim interesom roditelja, otvorili smo grupu za djecu s teškoćama. Grupa se održava jednom tjedno, u našem prostoru na Trešnjevci, Ljubljanica 7.

Svaki ciklus traje mjesec dana, a moguće je uključiti se na početku ciklusa, ovisno o popunjenosti grupe. Broj djece ograničen je, maksimalan broj djece u grupi je 6, u dobi od 10 do 14 godina. Rad se odvija uz individualnu asistenciju polaznicima, a treninge vodi Anđelka Pelinović, prof.kineziolog i kineziterapeut.

Za detalje oko uvjeta i prijave za trening, javite se na broj trenerice 0958008457.

 Trenerica će s vama imati inicijalni informativni razgovor gdje ćete moći detaljnije opisati djetetove potrebe. Za dodatna pitanja (individualni treninzi, provedba grupe u drugom prostoru i sl.) javite nam se na treninzi@amazonas.hr.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.