Search
Close this search box.

Radionica origamija za roditelje i djecu

Origami je tradicionalna japanska vještina kreiranja modela od papira, idealna za kreativno i zabavno provođenje vremena roditelja i djece.

Na radionici, koja će se održati 07.07.2021. u 18:00h, naučit ćete izrađivati različite likove od šarenih papira.

Radionica se održava na engleskom jeziku uz stručno vodstvo Mathilde Recart – Conort iz Francuske (koja zna malo hrvatskog, a i spretno koristi ruke u komunikaciji s ljudima tako da eventualno lošije znanje engleskog na ovoj radionici doista neće predstavljati nikakav problem). Mathilde je narrative image and expression designer, a diplomirala je na Epinal school of arts.

Udruga Amazonas od rujna počinje provoditi aktivnosti programa „Osnaženi- podrška roditeljstvu na Trešnjevci“ uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. U sklopu programa bit će organizirani besplatni ciklusi radionica škole roditeljstva, individualno savjetovanje i psihoterapija za roditelje, kao i ciklus radionica za roditelje i djecu u kojem ćemo se baviti različitim zabavnim i poučnim aktivnostima kroz koje roditelji i djeca mogu kvalitetno zajednički provoditi vrijeme.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u radionici origamija, ili želite biti obaviješteni o aktivnostima programa „Osnaženi- podrška roditeljstvu na Trešnjevci“- javite nam se putem linka.
Pogledajte i event na Facebooku!