Search
Close this search box.

Prijavi se na Erasmus+ razmjenu mladih ‘Peace Camp: the Art of Well-Being’ u Armeniji

Erasmus+ Razmjena mladih ‘Peace Camp: the Art of Well-Being’ sastoji se od dva dijela. Prvi će se održati od 04. do 12.10. u Armeniji, u mjestu Vayk. Cilj razmjene je identificirati izvore stresa kod mladih osoba, naučiti ih kako se nositi sa stresom, prezentirati različite metoda koje mogu pomoći u stresnim situacijama te osigurati kreativan i slobodan prostor za učenje i dijeljenje informacija.

Prijaviti se mogu sve mlade osobe u dobi od 18 do 26 godina, a voditelj/ica skupine može biti i stariji/a od 26 godina. Iz Hrvatske će ići četiri sudionika/ice i jedan voditelj skupine. Detaljan info-pack se nalazi ovdje. Svi/e zainteresirani/e za razmjenu u Armeniji se mogu prijaviti ovdje. Rok za prijavu je 06.09. u 23:59.

Troškovi hrane i smještaja su pokriveni, a troškovi puta se refundiraju do iznosa od 340 eura. Organizatori će osigurati prijevoz od Yervana do Vayka.

Drugi dio razmjene će biti od 20. do 28.02. iduće godine, u Njemačkoj, u mjestu Kranenburg. Idealno bi bilo da možeš sudjelovati u oba dijela razmjene, no nije uvjet. Za više informacija javi se na iva@amazonas.hr