Search
Close this search box.

Prijavi se na edukativne video radionice!

video_radionice

Amazonas i ove godine u suradnji s Blank_filmskim inkubatorom provodi ciklus edukativnih video radionica. Edukacija je namijenjena mladima u dobi od 18 do 30 godina, koji se prvi put susreću sa snimanjem i obradom materijala. Ako želiš upoznati nove ljude te kroz interaktivne radionice naučiti kako snimiti kratki film onda je ova edukacija baš za tebe.

Prvi susret će se održati u utorak, 05. listopada u 17:30 na adresi Ljubljanica 7. Sastojat će se od kratkog upoznavanja polaznika i polaznica, upoznavanja s detaljima te s glavnim ciljevima projekta.

Polaznici i polaznice bit će podijeljeni u parove te će se odlučiti za jednu od tema njihova filma. U drugoj polovici listopada upoznat ćemo se s opcijama snimanja, rukovanja opremom te načinom obrade materijala, programima i opcijama koje polaznici/e mogu koristiti. Te će se radionice održati u prostorijama Blank_filmskog inkubatora koji će voditi edukaciju. Termin snimanja birat će polaznici/ice u dogovoru s njima, a oprema za snimanje je osigurana.

Edukacija će završit prikazom kratkih filmova. 

Edukativne video radionice organizira Udruga Amazonas, a financira Grad Zagreb – Gradski ured za sport i mlade.

Prijaviti se možeš do nedjelje 03. listopada:

Prijava!