Search
Close this search box.

Kreni na zabavnu pustolovinu i izradi svog zmaja!

Besplatne kreativne radionice za djecu i roditelje u sklopu projekta ‘Osnaženi-podrška roditeljstvu na Trešnjevci

Radionica će se održati u utorak, 21. veljače, od 17:00 do 18:00 sati u prostoru Udruge Amazonas – Ljubljanica 7. Usmjerena je na poticanje obiteljskog zajedništva i kreativno provođenje slobodnog vremena roditelja i djece. Kroz različite igre i kreativne tehnike zajedno ćete kreirati nove oblike i uspomene.

Na radionici ćete se zabaviti igrom uloga krokodila i žaba, a potom ćete od kreativnog materijala izrađivati vlastitog zmaja. Nakon što izradite unikatnu rukotvorinu, naša voditeljica Lucija pokazat će kako vam vaš zmaj može pomoći u regulaciji neugodnih emocija.

Radionica je namijenjena djeci od 7 do 10 godina.

Lucija Malenica je apsolventica socijalne pedagogije na Edukacijsko rehabilitacijskom fakultetu. Za sebe kaže da je vesela, društvena i otvorena osoba, a najviše je ispunjava rad s djecom i mladima. Posebno uživa u radu koji uključuje kreativno ekspresivne tehnike, a neke od njih ćete i sami isprobati na radionicama.

Očekuje vas ugodno vrijeme s vašim klincem/klincezom i kreiranje zmaja koji će nakon radionice odletjeti u vaš dom! Radionica je besplatna, no kako bi osigurali dovoljno materijala – potrebno se prijaviti.

PRIJAVNICA! Rok za prijavu je nedjelja, 19.02. u 23:59 sati.

*Projekt ‘Osnaženi-podrška roditeljstvu na Trešnjevci’ provodi se uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj radionice u isključivoj je odgovornosti udruge Amazonas i ni pod kojim uvjetima se ne može smatrati kao odraz stajališta Središnjeg državnog ureda.