Search
Close this search box.

Kreativne radionice za djecu i roditelje

Dragi roditelji, pozivamo vas da sudjelujete u besplatnim kreativnim radionicama za vas i vaše dijete koje su organizirane u sklopu projekta Osnaženi-podrška roditeljstvu na Trešnjevci!

Od ove sezone, u Amazonasu, organiziramo radionice usmjerene poticanju obiteljskog zajedništva. Kroz različite interaktivne aktivnosti provest ćete kvalitetno vrijeme s vašim djetetom/djecom te ćete zajedno kreirati nove oblike i uspomene. Osim toga, bolje ćete se upoznati i povezati, uz stručno vodstvo voditeljice Lucije Malenice.

Radionice se održavaju u subotu, 19. studenog, a broj mjesta je ograničen.

U 11:00 sati možete sudjelovati na radionici “Zajedničko putovanje” koja potiče timski rad kroz zajedničko izrađivanje origami srca i ostalih aktivnosti. Prijaviti se možete ovdje.

U 12:00 sati možete sudjelovati na radionici “Zabavno druženje” koja jača suradnju kroz zajedničko izrađivanje brodića od kreativnog materijala i ostalih aktivnosti. Prijaviti se možete ovdje.

Radionice su namijenjene djeci od 7 do 10 godina.

Voditeljica radionica je Lucija Malenica, apsolventica socijalne pedagogije na Edukacijsko rehabilitacijskom fakultetu. Za sebe kaže da je vesela, društvena i otvorena osoba, a najviše je ispunjava rad s djecom i mladima. Posebno uživa u radu koji uključuje kreativno ekspresivne tehnike, a neke od njih ćete i sami isprobati na radionicama.

Radujemo se vašem dolasku 🙂

*Projekt ‘Osnaženi-podrška roditeljstvu na Trešnjevci’ provodi se uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj radionice u isključivoj je odgovornosti udruge Amazonas i ni pod kojim uvjetima se ne može smatrati kao odraz stajališta Središnjeg državnog ureda.