Search
Close this search box.

Europske snage solidarnosti: provedi godinu u Bratislavi!

Naši partneri INEX iz Slovačke traže dva volontera/dvije volonterke unutar programa Europskih snaga solidarnosti. Volontiranje počinje 01. veljače (u redu je malo kasnije doći), a traje do 31. prosinca. Lokacija je Bratislava. Traže se mladi između 18 i 30 godina.

Pozicije na kojima možeš volontirati:

  1. Organizacija slobodnih aktivnosti – pomoć u organizaciji slobodnih aktivnosti za djecu, mlade, starije osobe i osobe s poteškoćama. Također, tijekom ljeta ćeš biti pomoćni voditelj/pomoćna voditeljica internacionalnih volonterskih kampova na različitim lokacijama: eko selo, rekonstrukcija dvorca, renovacija škole i sl. Uz to, pisat ćeš blog, kreirati vizuale i sl. Više o poziciji, uvjetima i benefitima pročitaj ovdje.
  2. Organizacija edukativnih aktivnosti – osmišljavanje različitih aktivnosti, posjete školama, fokus na aktivnosti naznačene kao prioriteti 2023. Europske godine vještina. Pomoć u internacionalnim edukativnim treninzima te volonterskim kampovima. Uz to, pisat ćeš blog, kreirati vizuale i sl. Više o poziciji, uvjetima i benefitima pročitaj ovdje.

Troškovi puta su pokriveni, kao i troškovi smještaja, hrane, osiguranja i sl. Živjet ćeš u stanu s još dvoje volontera/volonterki, udaljenom pet minuta od ureda. Nalazi se u blizini centra Bratislave. Mjesečno ćeš dobiti 150 EUR za hranu i 150 EUR džeparca, organizatori će plaćati sve troškove vezane za režije i stanarinu.

Prijaviti se možeš tako da ispuniš upitnik – OVDJE te pošalješ CV i motivacijsko pismo na esc@inex.sk. Rok – što je prije moguće!

Sretno!