Search
Close this search box.

Dobre vibracije i zarazni ritmovi u Amazonasu

Ako voliš bubnjeve i sviđaju ti se ritmovi karnevala u Rio de Janeiru, moraš osjetiti kako je to biti dio samba baterije. Upoznaj se sa zaraznim ritmovima Brazila u Amazonasu – krenuli smo s radionicama brazilskih perkusija!

Na njima sviramo različite ritmove bazirane na samba i samba reggae stilu. Učit ćeš tehnike sviranja različitih instrumenata te uvježbavati glazbene kompozicije na način na koji to rade samba baterije kad se pripremaju za karneval.

2010. godine, u Amazonasu je nastala prva zagrebačka samba škola, Bloco de samba Lagarto, koja je Zagrebom širila dobre vibracije nekoliko godina. Kako smo u Lagartu svirali pogledaj OVDJE.

Voditelj radionica je Darjan Delač, jedan od osnivača i voditelja Lagarto samba baterije. Osim iskustva u vođenju škole brazilskih perkusija, iza njega su i brojni nastupi na domaćim i međunarodnim festivalima.

Radionice se održavanju četvrtkom, u terminu od 18:15 do 19:45 sati. Adresa je Savska cesta 120. Osigurani su instrumenti za polaznike/ice, a glazbeno predznanje nije potrebno.

Cijena mjesečnog ciklusa je 30 eura, a za članove Amazonasa je 25 eura.

Ako ti ovo zvuči zanimljivo, javi se na info@amazonas.hr

Broj polaznika/ica na radionicama je ograničen, pa požuri s prijavom!