Priključi se Europskim snagama solidarnosti

PRIJAVI SVOJU ORGANIZACIJU

U 2019. godini Agencija za mobilnost i programe Europske unije pokrenula je mrežu ESS ambasadora čija je uloga promidžba Programa i pružanje podrške svim potencijalnim  i postojećim korisnicima Programa te je i Amazonas postao jedan od ambasadora.

Drage i dragi predstavnici organizacija, ako se želite uključiti u projekte Europskih snaga solidarnosti te trebate pomoć u pripremi projekta ili savjete kako se uključiti u Europske snage solidarnosti ispunite ovaj obrazac, a mi ćemo Vas povratno kontaktirati!

PRIJAVI SE KAO MLADA OSOBA

Europske snage solidarnosti pružaju priliku mladima da steknu neprocjenjivo iskustvo, razviju svoje vještine i daju doprinos društvu. Udruga Amazonas dugi niz godina provodi projekte unutar Europskih snaga solidarnosti te imamo Oznaku kvalitete za slanje i primanje volontera te za primanje zaposlenika unutar ESS projekata.

Imaš između 18 i 30 godina te želiš sudjelovati u projektima Europskih snaga solidarnosti u Amazonasu ili u inozemstvu. Prijavi se i kontaktirati ćemo te u kratkom roku!