Otvoreni upisi na capoeiru za djecu s teškoćama

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

CAPOEIRA ZA DJECU S TEŠKOĆAMA

 

Capoeira je afro-brazilska vještina u kojoj se isprepliću elementi borilačkih vještina, akrobatike, plesa i glazbe. Capoeira za djecu utječe na uravnotežen rast i razvoj kod djece bilo koje dobi. Razvijaju se motoričke sposobnosti, fleksibilnost, izdržljivost i koordinacija te osjećaj za ritam i muzikalnost. Amazonas je prva hrvatska škola capoeire, a u svom radu velik naglasak stavljamo upravo na rad s osjetljivim skupinama u društvu. Potaknuti kontinuiranim interesom roditelja, otvaramo prijave za grupu djece s teškoćama. Grupa će se održavati jednom tjedno, u našem prostoru na Trešnjevci, Ljubljanica 7. 23.11. započinje prvi ciklus u trajanju od mjesec dana, a nastavak rada biti će nakon zimske pauze, sredinom siječnja. Broj djece ograničen je, maksimalan broj djece u grupi je 6. Rad se odvija uz individualnu asistenciju polaznicima, a treninge vodi Anđelka Pelinović, prof.kineziolog i kineziterapeut.

 

 

Uvjeti prijave i sudjelovanja:

Dob djece: 5 do 10 godina

Prvi ciklus odvija se od 23.11. do 14.12. Drugi ciklus nastavlja u siječnju. Prednost nastavka uvijek imaju polaznici koji su već upisani, odnosno oni koji su sudjelovali u prethodnom ciklusu.

Cijena mjesečnog ciklusa: 350,00 kn

Termin: Ponedjeljkom, od 16:00 do 16:45

 

Način prijave:

Putem prijavnice: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_lVUTRZudnMoEJtOTi77GbcIyqjE49Vx_H6UnOK1t2WQdag/viewform

Nakon zaprimanja vaše prijavnice, trenerica će vas kontaktirati na navedeni telefon te ćete prije potvrde sudjelovanja obaviti inicijalni informativni razgovor. Nakon razgovora, u dogovoru s trenericom možete se uključiti te ćete dobiti podatke za uplatu.